♥ - inlägg Sextio !

gud asså Diggiloo är toppen...det är fan hela sommarens höjdpunkt...bilderna blev 100 gånger bättre än förra året! galet fina asså...blev 1399 totalt när vi åkte hem...höll på i 12 timmar igår att gå igenom en del...kom inte ens till hälften så ska ta o fortsätta idag...kommer kanske komma upp ngn bild..får se hur det blir med det...har några bilder från Rix Fm festivalen med som ska upp först tänkte jag...men kan bjussa på en bild på mig o fina Lisa iaf!
Nu blir det mat o sen fortsätta med genomgången av alla bilderna!
TJING
love you ♥

♥ - inlägg Femtionio !

Tjenis Penis! ;P
kom hem vid middags tiden idag ungefär...klippt mig i förmiddags...sov hos mysan inatt ju...
vart lite onykter igår så innan vi somnade så hade jag ett av mina skrattanfall...vet i fan vadjag skratta år men kul var det tydligen :P hahablev en jävla massa foton igår från rix fm festivalen iaf...blev en 194 som just nu håller på att läggas upp på facebök! haha (kusin som säger facebök.com) har suttit o fixat lite bilder..ska fortsätta med det sen lägger jag upp dom bästa bilderna på var artist i ett inlägg för sig! =) men blir inte ikväll...o inte imorron heller skulle jag tro..ska på diggiloo i Båstad imorron o då kommer jag nog ha lite över 1000 foton (a) haha!
aja, nu ska jag duscha o sen redigera lite till o sen får vi se...kanske ngn som dyker upp ikväll! 
TJING

♥ - inlägg Femtioåtta !

Gomorron guys...
idag blir det jobb från 7.30-16.30 för min del sen direkt där efter ska jag ta o åka in till Helsingborg för lite festival o supande med Jessika o My! Rix fm ikväll ju!...blir iaf inget uppdaterande...kanske inatt när jag kommer hem...beror på hur mitt tillstånd e då..haha! Nä måste fixa mig nu...
TJING
RSS 2.0