♥ - Hemma !

Bussen körde en halvtimme senare från jönköping konstaterade jag när jag inte var i helsingborg runt sex tiden som jag brukar! haha..som skönt på bussen för en gångs skull...mötte sedan upp My på marina, sen gick vi in till knutan o jag käkade kina mat..my stack till ramlösa för att lämna buss kort till en vän...jag gick till marina o satt i baren o snackade med Andres o fotade medans jag väntade på My! Gick in på crom för att se om snyggingen jobbade...efter ett tag kom en jäkla engelsk man o började snacka med My o sen lite med mig...skulle då förklara att jag suger på engelska så jag sa "I suck on english" o My uppfattade det som att jag sa "I fuck on english" haha..snacka om att höra vad man själv vill ;) eller hur gumman? loveu♥
-----------------------------------------------------------------------------
Väl hemma så händer det konstiga saker, konstiga samtal..men dom är uppgjorda nu o jag o tjejen är ok vänner hoppas jag? killen bad jag dra åt helvete..så nu slipper jag den lögnaren! 
-----------------------------------------------------------------------------------

hatar verkligen killar, ljuger o döljer en jävla massa...ska fan i mig leva singel asså! aja..foton kommer imorron iaf!
nu film, käka lite 86% choklad..gott! sen sova! nattiiiiiis!

♥ - Höstlov + fotoresa !

Hejhopp! 

Ska snart bege mig till bussen här vid skolan som sedan går in till jönköping o sen byta buss där till helsingborg! Kanske möta upp My sen...iaf...höstlov nu vecka 44 o sen vecka 45 så har vi en fotovecka så då e vi inte heller här i skolan...skulle vart i stholm men hon jag skulle vatt hos hade inga jobb på gång så får hitta på ngt hemma..typ dra ut mamma på ngt eller så! aja..packa det sista nu o sen sticka iväg!
puss!

♥ - Studion !

Jag, Diana, Emma & Axel var i studion igår o fotade Diana! äntligen har jag fått suget tillbaka...
Nu skall här fotas som bara den i studion...tänkte jag ska in i studion imorron o fota lite kamera utrustning! =)
RSS 2.0