♥ - Film tips !

Kan behövas lite filmtips nu såhär när det knappt e något bra på tvn!
---------------------------------------------------------------------------------------------
En komedi om en försiktig kvinna som får veta att hon är döende i cancer. Men när hon möter sin själsfrände upptäcker hon att hotet att bli förälskad är otäckare än döden.

Se trailer: HÄRHistorien kretsar kring vänskapen mellan en pojke och en delfin, som blev av med sin svans i en krabbfälla.

Se trailer: HÄRTvå unga vetenskapsmän uppnår framgång och berömmelse när de lyckas splitsa DNA från olika djur sammanfoga dem med andra och därmed skapa nya arter. Dock så ignoreras samhällets moraliska och legala gräns när de börjar experimentera med att sammanfoga DNA från människor med DNA från djur...

Se trailer: HÄRWill och Lynn Cameron har alltid känt sig säkra i sitt hem. När deras 14-åriga dotter Annie träffar en ny vän på internet, den 16-åriga Charlie, tänkte inte Will och Lynn något speciellt. Men när Annie och Charlie bestämmer sig för att träffas, kommer de kommande 24 timmarna att förändra hela deras familj. Charlie är egentligen en 40 år seriepedofil och när Annies våldtäkt uppdagas blir Will besatt av att hitta den som gjort det. Samtidigt lämnas Lynn ensam att försöka hålla ihop familjen.

Se trailer: HÄR


Hoppas ni nu har fått några bra tips! 
GOD JUL PÅ ER!
RSS 2.0